Lokale helden: Floris Versluijs

Lokale helden: Floris Versluijs

Op maandag 16 oktober staat een lokale held in de schijnwerpers in Foodyard Schiedam: Floris Versluijs van restaurant In de keuken van Floris.

In de keuken van Floris

Patron-cuisinier Floris Versluijs is met zijn unieke concept al 11 jaar een begrip in Rotterdam. In zijn restaurant vind je geen menu- of wijnkaart. In plaats daarvan serveert hij vanuit de open keuken een diner van negen gangen met bijpassende wijnen of sappen. “Ik kook vanuit mijn hart”, vertelt Floris over zijn kookstijl. “Met respect voor de natuur en pure producten.”


Tijdens de sessie maak je kennis met Floris en zijn culinaire visie. We gaan terug naar de bron met de pure, Hollandse producten van Vers 24/7 en gaan aan de slag met smaakbeleving in de breedste zin van het woord.

Alle Foodyards

Woon je niet in de buurt van Schiedam? Geen punt, want op 16 oktober is het in iedere Foodyard feest! Ontmoet onze andere lokale helden tijdens sessies in Emmen, Helmond, Amsterdam, Nieuwegein en Groningen.

Sessies vol? Niet getreurd. Kijk online mee naar de sessie met Arturo Dalhuisen via de livestream vanuit Amsterdam op foodyard.nl.