Volgende session: Foodyard Market 2024

Meet Vegetables

Meet Vegetables

2018 wordt het jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzamere en gezonde optie. Daar ligt voor jou als chef een mooie uitdaging, zeker wat techniek betreft. SVH Meesterkok Marcel de Leeuw leert je tijdens deze sessie hoe je het ideale groentegerecht maakt, zonder in te leveren op creativiteit.

Het jaar van de groenten

Tijdens deze inspirerende sessie leert Marcel je verschillende technieken voor het bereiden van diverse groenten, in combinatie met het gebruik van CHEF Liquid Concentrates. Iedere techniek zorgt daarbij voor een andere smaak en beleving. Je leert hoe je het ideale groentegerecht creëert en je ontdekt dat vlees en vis zelfs ondergeschikt kunnen zijn aan groenten.

Deze sessie wordt in samenwerking met CHEF georganiseerd. 

Over Marcel de Leeuw

SVH Meesterkok Marcel de Leeuw volgde zijn opleiding bij De Sterklas en rondde die af bij Hotel Restaurant Juliana in Valkenburg. Als fanatiek deelnemer aan diverse kookwedstrijden won hij twee keer de Zilveren Champignon en één keer de Zilveren Garde. Tegenwoordig is Marcel de Leeuw 2e Chef Manager bij Nestlé Nederland.

Meer sessions voor jou

6 locaties
v.a. ma 27 mei | 11:00 - 13:00
5 locaties
v.a. ma 8 apr | 11:00 - 13:00