Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch

Neuromarketing voor de horeca

Meld je aan voor deze session
Neuromarketing voor de horeca

Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;

4 september van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Nieuwegein
11 september van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Amsterdam
18 september van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Emmen
25 september van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Helmond
10 oktober van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Groningen
6 november van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Schiedam

Als onderzoeker bij Unravel Research houdt Elles van der Vleuten zich dagelijks bezig met het inzetten van neurowetenschap om marketing-uitingen nóg effectiever te maken. Speciaal voor deze Foodyard Session richt ze zich volledig op neuromarketing voor de horeca. Hoe kan neuromarketing ervoor zorgen dat de omzet van jouw horecazaak wordt vergroot? Dat komt aan bod in deze Foodyard Session. 

Wat is neuromarketing?

Neuromarketing gaat - heel kort gezegd - over alles wat er in het brein van een consument gebeurt. Het grootste deel van de keuzes die we als mens maken, gebeurt onbewust. Bij neuromarketing draait het allemaal om het begrijpen van deze mentale en emotionele processen. Met als uiteindelijk doel om ze te beïnvloeden én daarmee je omzet te vergroten.

Eurotekens weglaten

En waar moet je dan aan denken? Nou, bijvoorbeeld de vormgeving van je menukaart, de namen van je gerechten en de prijzen die je hanteert. Wist je dat het weghalen van eurotekens voor de prijzen op het menu al omzetverhogend kan werken? Dit soort praktische tips én de theorie erachter komen volop aan bod in deze interessante Foodyard Session. Let op: voor optimaal resultaat is het handig als je jouw menukaart meeneemt naar de sessie. 

Elles in 'Op de kaart'

Wil je nu alvast meer weten? Beluister dan deze podcast-aflevering waarin Elles te gast is en uitgebreid vertelt over neuromarketing voor de horeca.

Foodyard · Op de kaart #4 met Elles van der Vleuten

Meer weten? Meld je nu aan!

Nieuwsgierig geworden en wil jij weten hoe je de neurowetenschap in kunt zetten om de omzet voor jouw restaurant te vergroten? Dan mag je deze session niet missen. Meld je snel aan via onderstaande formulier!

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

5 locaties
v.a. ma 12 jun | 11:00 - 13:00
4 locaties
v.a. ma 11 sep | Diverse
2 locaties
v.a. ma 9 okt | 11:00 - 13:00