Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;
Regionaal en urban farming: het komt samen in het circulaire concept van The Green House. In dit restaurant staat verantwoord en duurzaam koken centraal en wordt uitsluitend met verse en duurzame producten gewerkt. Een groot deel van die producten is zelfs afkomstig uit de inpandige urban farm. Tijdens deze sessie neemt Peter je mee in zijn verhaal. Proef zijn signature dishes en laat je inspireren door zijn verhaal: hoe kan een horecaconcept anders en duurzamer? Kom meer ontdekken over een circulaire wereld waarin afval niet bestaat.
Peter Scholte is sinds begin 2018 executive chef-kok van het circulaire horecaconcept The Green House in Utrecht. Scholte werkte in het verleden gerenommeerde restaurants zoals Le Garage en elBulli. Bovendien verdiende hij als chef in Noorwegen een Michelinster. Daarnaast was Peter medeverantwoordelijk voor het opzetten van MR Porter en The Duchess in het W Hotel in Amsterdam en werkte hij onder andere samen met 3-sterrenchef Jacob Jan Boerma aan de restyling van NH Krasnapolsky. Sinds begin vorig jaar is Peter chef bij The Green House.
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken