Volgende session: Van bites to sides

Onderscheidende concepten in de fastservice

Meld je aan voor deze session
Onderscheidende concepten in de fastservice

Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;

14 maart van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Nieuwegein
11 april van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Schiedam
2 mei van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Amsterdam
20 juni van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Groningen

De verwachtingen van de gasten liggen steeds hoger in de fastservice, maar met onderscheidende concepten kun jij wel inspelen op de nieuwste trends.

Onderscheidende concepten

In deze Session kun je kennismaken met diverse fastservice concepten. Deze concepten bieden jou volledige ontzorging en zo serveer je zonder veel inspanning de gaafste luxe hotdogs, burgers en friet met toppings. Onze fastservice specialist Dirk Lepoutre zal je hier alles over vertellen én laten proeven.

Meld je nu aan

Laat je inspireren door de onderscheiden concepten voor de fastservice en meld je snel aan!

Meer sessions voor jou

4 locaties
v.a. ma 28 mrt | 11:00 - 13:00
4 locaties
v.a. ma 2 mei | 11:00 - 13:00
4 locaties
v.a. ma 7 mrt | 11:00 - 13:00