Volgende session: Lunchen Tel Aviv Style

Originele smaakmakers

Meld je aan voor deze session
Originele smaakmakers

Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;

26 september van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Amsterdam
10 oktober van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Nieuwegein
17 oktober van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Schiedam
24 oktober van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Groningen
28 november van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Emmen

Weinig personeel in de keuken? No worries! Met de originele smaakmakers van Yr.Farm en Didess kan elke medewerker in mum van tijd een waar culinair hoogstandje op het bord toveren. In deze sessie krijg je volop kans om kennis te maken met deze basiselementen met een originele twist.

Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Ondanks de huidige onderbezetting in veel restaurantkeukens, wil je je gasten toch verrassen met bijzondere smaken. De basiselementen met een unieke twist van Yr.Farm en Didess maken dat mogelijk.

Over Yr.Farm

Bessen, groente- poeders, gekonfijte, diepvries en bessen sappen uit Letland, dát is waar Yr.Farm om bekend staat. De leverancier heeft als doel om natuurlijk geteelde en wild pluk producten op de markt te brengen die voldoen aan de strengste vereisten voor teeltwijze, oorsprong, smaak en kwaliteit. De bessen zijn afkomstig uit bosrijke en moerasachtige gebieden in Letland, waardoor ze een unieke smaak hebben. Chefs met wereldfaam hebben de Letse delicatessen inmiddels omarmt. Tot de groeiende schare liefhebbers kunnen ze bijvoorbeeld Jacob Jan Boerma, Nick Brill en Roger van Damme rekenen. 

Over Didess

De belangrijkste ambitie van Didess is het delen van inspiratie, creativiteit en expertise met chefs in binnen- en buitenland. Dat resulteert in een rijke variatie aan artisanale en vernieuwende producten, die vanuit de kunst en de liefde voor het vak zijn ontstaan en met de grootste zorg en deskundigheid zijn bereid. In deze sessie laat Didess je kennismaken met de creatieve dessert-oplossing voor chefs, die bestaat uit ruim 50 verschillende bouwstenen, waaronder diverse quenelles van mousse, parfait of cremeux, sfera’s, spongecakes, crumbles en meringues. Allemaal naar receptuur van niemand minder dan Best Pastry Chef 2017 Roger van Damme.

Meld je aan!

Wil jij je laten inspireren door deze orginele smaakmakers? Meld je dan nu aan!

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

6 locaties
v.a. ma 28 mrt | 11:00 - 13:00
5 locaties
v.a. ma 5 sep | 11:00 - 13:00
6 locaties
v.a. ma 27 feb | 11:00 - 13:00