Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;
Plant-based is de toekomst. En je hoeft zeker niet jouw hele kaart te veganizen, maar hoe kan je kleine stapjes maken, zodat je goede plantaardige keuzes op je menu hebt staan? Als je zoekt naar tips, tricks en wat achtergrond informatie over plant-based, dan mag je deze Session niet missen!
Kenny van Dijk is dé expert die je kan helpen bij het samenstellen van een verrassend, gevarieerd én heerlijk plantaardig menu. Als culinair adviseur ondersteunt hij horecazaken op dit gebied en bovendien eet hij zelf al jarenlang volledig plantaardig.
Wat kun je tijdens deze sessie verwachten? Ten eerste natuurlijk een overload aan plantaardige gerechtinspiratie: de lekkerste groentebereidingen, de beste alternatieven voor zuivel en oplossingen om ei eenvoudig te vervangen. Daarnaast is ook je theoretische kennis helemaal bijgespijkerd. Het verschil tussen vega, vegan en plantaardig? Jij hebt het helder.
Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan via onderstaande formulier.
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken