Volgende session: Jordy's Keuken inspiratielunch 2024

Unieke gerechten

Unieke gerechten

Na jarenlang op sterrenniveau gekookt te hebben, besloot Jeroen Schuurman wat anders te gaan doen. Nu importeert hij culinaire ingrediënten die voorheen in Nederland niet verkrijgbaar waren. Op 30 april komt Jeroen naar Foodyard met een selectie van zijn unieke producten, om te demonstreren wat je daar in de professionele keuken mee kan.

Structuur en finesse

Tijdens deze sessie laat Jeroen zien wat de mogelijkheden zijn van nieuwe, natuurlijke bindmiddelen. Hiermee kun je de structuur van producten verbeteren, zonder de pure smaak ervan te beïnvloeden. Ook leer je technieken voor het maken van schuim en 'airs', om net dat beetje finesse aan gerechten te geven.

Over Jeroen Schuurman

Jeroen werkte gedurende zijn korte loopbaan als kok op alle stations in gerenommeerde keukens, waar hij de moleculaire kookkunst introduceerde. In 2009 richtte hij 'Unique Products Schuurman' op, een bedrijf dat zich richt op het delen van producten en kennis op het gebied van bijzondere noviteiten in voedselbereiding.


Meer sessions voor jou

Amsterdam
ma 1 jul | 13:00 - 16:00
Amsterdam
ma 17 jun | 11:00 - 14:00
6 locaties
v.a. ma 27 mei | 11:00 - 13:00