Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;
Nederlanders gaan steeds vaker uit eten voor een gemiddeld lagere besteding. Slimme cafetaria ondernemers spelen hierop in door hun plateservice te optimaliseren. Beleving en kwaliteit zijn een must om je te kunnen onderscheiden van de concurrentie, maar de schaarste aan ervaren horecapersoneel zorgt voor een grote uitdaging. Door te werken met een combi-steamer kan je op een eenvoudige manier, met weinig handelingen, een verrassend assortiment aanbieden.
Gedurende deze sessie laat onze culinair adviseur je ervaren hoe de combisteamer in combinatie met slimme producten jouw dagelijkse operatie kan verbeteren. We presenteren tijdens deze sessie ook de mise-en-place concepten van Bidfood: Ready to Plate en Jordy’s Keuken. Door te werken met deze slimme producten wordt je als ondernemer compleet ontzorgd en kan er zonder ervaren personeel een laagdrempelig gerecht van topkwaliteit geserveerd worden. Schrijf je in, laat je inspireren en upgrade je plateservice!
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken