Volgende session: Lunchen Tel Aviv Style

Van bites to sides

Van bites to sides

Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;

7 maart van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Amsterdam
25 april van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Schiedam
28 maart van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Nieuwegein
16 mei van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Groningen
21 maart van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Emmen

Op elke menukaart is vandaag wel een borrelplank te vinden, maar de keren dat je als gast door zo’n plank verrast wordt, zijn maar zelden. Dat kan anders! In de Foodyard Session ‘Van bites to sides’ nemen Culinair Adviseurs Jordy Middelbosch en Ben Oort je mee langs de mogelijkheden die de borrelplank te bieden heeft.

De lekkerste bites en sides serveren

Kaasstengels en bitterballen, move over! En ook het standaard frietje als bijgerecht kan wel een oppepper gebruiken. Jordy en Ben laten je in het Foodyard zien welke bites er allemaal nog meer mogelijk zijn, zowel voor op je borrelplank als voor het bijgerecht. Natuurlijk wordt ook aan de vegetarische en veganistische gasten gedacht, het zal je verbazen hoe eenvoudig je hiervoor ook de lekkerste bites en sides serveert!

Naast de inhoud van de borrelplank en bijgerechten, zullen we je ook inspireren op het gebied van de presentatie daarvan. De houtenplank met het vetvrije papiertje kennen we inmiddels... Hoe zorg jij dat je je gasten verrast met een vernieuwende, originele presentatie? Dat laten we je zien.

Meld je nu aan!

Kan jouw borrelplank wel een upgrade gebruiken? Meld je dan nu aan voor deze Foodyard Session!

Meer sessions voor jou

6 locaties
v.a. ma 2 mei | 11:00 - 13:00
Amsterdam
ma 20 jun | 13:00 - 16:00
4 locaties
v.a. ma 11 apr | 11:00 - 13:00