Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;
De Zuid-Amerikaanse keuken heeft een rijke historie en kent invloeden uit vele andere culturen. In deze sessie deelt gastchef Jaap de Cock zijn kennis over de Zuid-Amerikaanse keuken. Laat je inspireren door de veelzijdige Zuid-Amerikaanse eetcultuur.
Tijdens de sessie leer je hoe de koelverse kruidenproducten van Bresc geweldige resultaten kunnen bieden in de keuken, tijdsbesparing kunnen realiseren en breed toepasbaar zijn. Ook neemt Jaap je mee in de wereld van pepers en worden er recepten en toepassingen gedeeld ter inspiratie.
Bresc inspireert en faciliteert de foodprofessional met koelverse knoflook- en kruidenproducten. Het merk laat zich leiden door ontwikkelingen in de markt en de rijke historie van de wereldwijde gastronomie. Deze kennis delen zij graag met jou! Bij de ontwikkeling van hun producten gaat Bresc bovendien uit van authentieke smaken, gebruiksgemak en constante kwaliteit.
Meld je nu snel aan en laat je inspireren door Jaap de Cock.
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken