Volgende session: Foodyard Market 2024

Inspiratie uit de Zuid-Amerikaanse keuken

Inspiratie uit de Zuid-Amerikaanse keuken

Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;

8 april van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Nieuwegein
15 april van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Amsterdam

De Zuid-Amerikaanse keuken heeft een rijke historie en kent invloeden uit vele andere culturen. In deze sessie deelt gastchef Jaap de Cock zijn kennis over de Zuid-Amerikaanse keuken. Laat je inspireren door de veelzijdige Zuid-Amerikaanse eetcultuur.

Koelverse kruidenproducten

Tijdens de sessie leer je hoe de koelverse kruidenproducten van Bresc geweldige resultaten kunnen bieden in de keuken, tijdsbesparing kunnen realiseren en breed toepasbaar zijn. Ook neemt Jaap je mee in de wereld van pepers en worden er recepten en toepassingen gedeeld ter inspiratie.

Over Bresc

Bresc inspireert en faciliteert de foodprofessional met koelverse knoflook- en kruidenproducten. Het merk laat zich leiden door ontwikkelingen in de markt en de rijke historie van de wereldwijde gastronomie. Deze kennis delen zij graag met jou! Bij de ontwikkeling van hun producten gaat Bresc bovendien uit van authentieke smaken, gebruiksgemak en constante kwaliteit.

Meld je nu snel aan en laat je inspireren door Jaap de Cock.

Meer sessions voor jou

6 locaties
v.a. ma 27 mei | 11:00 - 13:00
5 locaties
v.a. ma 8 apr | 11:00 - 13:00