Laat je inspireren in culinair Sevilla

Laat je inspireren in culinair Sevilla

Sevilla is, naast de heetste stad van Spanje, misschien ook wel de mooiste stad van het land. Deze kleurrijke stad staat vol prachtige paleizen, kerken en stadstuinen. Bovendien kun je je culinaire hart hier ophalen, want Sevilla beschikt over een heel scala aan gastronomische keurmerken.

Let op: Deze travel is helaas volgeboekt. Houd onze website in de gaten voor meer culinaire reizen.

Culinaire ontdekkingstocht

Ontdek de stad - waar de tapas zijn ontstaan - onder begeleiding van het Foodyard team tijdens een vierdaagse reis. Proef de échte Iberico ham, en geniet van een glaasje 'jerez' (sherry) op de mooiste plekken in deze prachtige stad.


Wat kun je verwachten?

  • Een geheel verzorgde reis, inclusief overnachting, ontbijt en diner;
  • Gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen.

We reizen op 21 november naar Sevilla, om daar vier dagen en drie nachten te verblijven. Op 24 november ga je gegarandeerd geïnspireerd weer naar huis. Deze Foodyard Travel is geheel verzorgd. Heen- en terugreis, overnachting, diner en ontbijt zijn allemaal inbegrepen.

De kosten voor deze reis bedragen 1730 euro.

Wegens grote belangstelling voor Foodyard Travel hebben wij vaak meer aanmeldingen dan plaatsen. Wij lossen dit op door middel van een loting. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging of je mee kan op deze reis.


Over Foodyard Travel

Foodyard Travel biedt inspirerende tours door dé culinaire steden van Europa. De reizen zijn volledig verzorgd, en worden begeleid door deskundige horeca professionals. Foodyard Travel is er voor iedere chef, ondernemer en foodprofessional die op zoek is naar inspiratie en vernieuwende ideeën. De reizen vormen de perfecte gelegenheid om kennis te maken met vakgenoten, verrassende kookstijlen en culinaire vernieuwingen uit het buitenland, zodat je in eigen zaak weer vol inspiratie aan de slag kan.

Let op: Deze travel is helaas volgeboekt. Houd onze website in de gaten voor meer culinaire reizen.