Ontdek culinair Barcelona

Ontdek culinair Barcelona

Barcelona, de speeltuin van Gaudi en Picasso en de stad waarin koken en eten tot kunsten verheven zijn. Barcelona is een stad die zintuigen prikkelt, waar geur en kleur strijden om de meeste aandacht en waar smaak intenser beleefd wordt dan in menig metropool.

Let op: Deze travel is helaas volgeboekt. Houd onze website in de gaten voor meer culinaire reizen.

Tijdens deze Travel zullen we ontdekken wat Barcelona op culinair gebied te bieden heeft. Je zult volop inspiratie opdoen om mee te nemen, terug naar Nederland. Deze Travel biedt van alles, van tapas tot het hoogste segment van de Spaanse keuken. Natuurlijk brengen we ook een bezoekje aan de wereldberoemde “La Xampanyeria”.


Wat kun je verwachten

We reizen op dinsdag 17 oktober met het vliegtuig naar Barcelona.
Gedurende onze trip:

  • Wissel je kennis uit met vakgenoten
  • Ontdek je de horeca in Barcelona onder begeleiding van chef Rik de
  • Jonge, die de stad op zijn duimpje kent
  • Verkennen we de stad per fiets en lopend
  • Zal je veel inspiratie opdoen om in je eigen zaak weer mee aan de slag te gaan.


Deze Foodyard Travel is geheel verzorgd. Wij zorgen voor vervoer naar Barcelona, een fiets in Barcelona, je overnachtingen en uiteraard de culinaire invulling van het ontbijt tot en met het diner.

Deelname aan deze Foodyard Travel kost € 1097,50 per persoon. Er kan maximaal 1 persoon per bedrijf mee. Schrijf je snel in, want vol = vol!


Over Foodyard Travel

Foodyard Travel biedt inspirerende tours door dé culinaire steden van Europa. De reizen zijn volledig verzorgd, en worden begeleid door deskundige horeca professionals. Foodyard Travel is er voor iedere chef, ondernemer en foodprofessional die op zoek is naar inspiratie en vernieuwende ideeën. De reizen vormen de perfecte gelegenheid om kennis te maken met vakgenoten, verrassende kookstijlen en culinaire vernieuwingen uit het buitenland, zodat je in eigen zaak weer vol inspiratie aan de slag kan.

Let op: Deze travel is helaas volgeboekt. Houd onze website in de gaten voor meer culinaire reizen.