Ontdek de culinaire hoogstandjes van Parijs

Ontdek de culinaire hoogstandjes van Parijs

Herontdek culinaire hoofdstad Parijs onder begeleiding van ons Foodyard team. Chef Rik neemt ons op de fiets mee door Parijs en laat je in een korte, maar krachtige Foodyard Travel genieten van de stad.

Let op: Deze travel is helaas volgeboekt. Houd onze website in de gaten voor meer culinaire reizen.

De Parijse horeca is vernieuwend bezig. We zullen dan ook diverse locaties bezoeken, van wijnbar en restaurant tot de lokale markt. We reizen op woensdag 13 december met de trein naar Parijs, waar je twee dagen lang alle relevante horeca bezoekt. Daarbij is er volop ruimte om kennis uit te wisselen met vakgenoten. Op 14 december ga je gegarandeerd geïnspireerd weer naar huis.


Wat kun je verwachten?

  • Een geheel verzorgde reis, inclusief overnachting en alle versnaperingen van het ontbijt tot en met het diner.
  • Begeleiding door chef Rik de Jonge, die de leukste horeca in Parijs als geen ander kent.
  • Een fietstour door Parijs langs alle culinaire hoogstandjes;
  • Gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen.


Deelname aan deze reis kost € 872,50 per persoon.

Wegens grote belangstelling voor Foodyard Travel hebben wij vaak meer aanmeldingen dan plaatsen. Wij lossen dit op door middel van een loting. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging of je mee kan op deze reis.

Over Foodyard Travel

Foodyard Travel biedt inspirerende tours door dé culinaire steden van Europa. De reizen zijn volledig verzorgd, en worden begeleid door deskundige horeca professionals. Foodyard Travel is er voor iedere chef, ondernemer en foodprofessional die op zoek is naar inspiratie en vernieuwende ideeën. De reizen vormen de perfecte gelegenheid om kennis te maken met vakgenoten, verrassende kookstijlen en culinaire vernieuwingen uit het buitenland, zodat je in eigen zaak weer vol inspiratie aan de slag kan.

Let op: Deze travel is helaas volgeboekt. Houd onze website in de gaten voor meer culinaire reizen.