Op culinair avontuur in Parijs

Op culinair avontuur in Parijs

In de lichtstad zouden restaurants zijn uitgevonden. Je vindt in Parijs een indrukwekkende 8.000 restaurants, van driesterrenrestaurants tot vele bistro’s en cafés. Vrijwel alle keukens van de wereld zijn in Parijs vertegenwoordigd.

Culinaire ontdekkingstocht

Herontdek onder begeleiding van het Foodyard team de culinaire hoofdstad Parijs. Tijdens een tweedaagse reis laat chef Rik je op de fiets de stad zien. Van wijnbars en restaurants tot de lokale markt, samen gaan we de beste plekken af.

We reizen op woensdag 27 september met de trein naar Parijs. Tijdens de reis is er volop ruimte om kennis uit te wisselen met vakgenoten. Op 28 september ga je gegarandeerd geïnspireerd weer naar huis. Deze Foodyard Travel is geheel verzorgd. Heen- en terugreis, overnachting, de fietstour en diner en ontbijt zijn allemaal inbegrepen.

Wat kun je verwachten?

  • Een geheel verzorgde reis, inclusief overnachting, ontbijt en diner;
  • Een fietstour door Parijs langs alle culinaire hoogstandjes;
  • Gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen.

Deelname aan deze reis kost € 872,50 ,- per persoon.

Wegens grote belangstelling voor Foodyard Travel hebben wij vaak meer aanmeldingen dan plaatsen. Wij lossen dit op door middel van een loting. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging of je mee kan op deze reis.

Let op: Deze travel is helaas volgeboekt. Houd onze website in de gaten voor meer culinaire reizen.