Volgende session: Foodyard Market 2024

Van bron tot bord: streekproducten centraal op Horecava

1 min ■ Blog ■ 11 januari 2017

Van bron tot bord: streekproducten centraal op Horecava

Streekproducten spelen in de horeca al tijden een vaste rol. Dat die rol in 2017 nog groter gaat worden, daar twijfelen online streekmarkt Vers 24/7 en de Horecava niet aan. Daarom bouwden beide partijen samen een paviljoen van maar liefst 600 vierkante meter waar alle aandacht uitgaat naar… Juist, streekproducten!


Hollandse hap

Het paviljoen draagt de naam Van Bron tot Bord in Nederland en is vier dagen lang bemand door boeren en telers uit alle Nederlandse provincies. De producten die ze tonen komen rechtstreeks van het land: de bron. Om ook de reis van het product naar het bord te kunnen volgen, zijn diverse chefs te gast. Zij bereiden - gewapend met een black box vol verse streekproducten - de lekkerste Dutch Dishes. Onder andere Niven Kunz, Jonathan Zandbergen, Tonny Berentsen en Matthijs Mulder laten hun culinaire creativiteit los op de producten uit de black box.


Het Van Bron tot Bord paviljoen is te vinden in hal 7 van de RAI tijdens de Horecava 2017. Ontdek producten uit jouw streek in de webshop van Vers 24/7 »


Anne van Vlaenderen
Anne van Vlaenderen

Foodyard redactie

Meer talks voor jou

Topics in de community