Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;
Sta klaar om in het najaar in te spelen op een groeiende trend: bier en food combineren. Verras uw gasten en verhoog de gemiddelde besteding met deze exclusieve Foodyard sessie over de kansen van bier en food!
Onder leiding van Biersommelier Ivo Thijssen en een culinair adviseur van Bidfood, ontdekken we samen de laatste biertrends, genieten we van heerlijke combinaties en krijg je de kennis over hoe je zelf bieren kan combineren met eten.
Ivo Thijssen is Internationaal Biersommelier, Certified Cicerone, ondernemer en horeca-expert. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca en als trainer is hij gespecialiseerd in de verkoop en beleving van bier. Hij help horecaprofessionals meer geld te verdienen met bier door training, educatie en advies.
Ben jij klaar om de kansen van bier en food optimaal te benutten? Laat je inspireren door deze sessie en meld je snel aan!
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken