1 min ■ Blog ■ 29 april 2017
Het koksvak gaat gepaard met een hoge werkdruk: in korte tijd moet er veel gepresteerd worden. Een goede voorbereiding is het halve werk, maar sommige keukens hebben simpelweg de tijd of mankracht niet om een uitgebreide mise-en-place te maken. In dat geval bieden de producten van Jordy's keuken uitkomst.
Jordy's keuken omvat een groot assortiment basis producten, zoals soepen, sauzen, crumbles, langzaam gegaard(e) vlees of vis, waar iedere chef zijn eigen draai aan kan geven. Producten uit de portefeuille van Jordy zijn typische producten die in de keuken veel mise-en-place tijd opslokken. Denk bijvoorbeeld aan tijgermelk: het geheim van een goede ceviche. In onderstaande video maakt Jordy een ceviche van makreel met een aantal producten uit Jordy's keuken.
Enthousiast geworden over de producten van Jordy's keuken?
Bekijk het assortiment van Jordy's keuken »
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken