1 min ■ Blog ■ 16 juni 2017
Op maandag 12 juni was tweesterren-chef Jan Sobecki te gast in Foodyard Amsterdam. Voor Foodyard een primeur, maar ook voor Jan zelf, die voor het eerst - én voor het oog van de camera - een sessie verzorgde. Via een livestream op Facebook kon een groot publiek meekijken naar Jan en zijn team.
Chef Sobecki’s filosofie is less is more. Zijn minimalistische, klassieke gerechten zijn veelal heel basic. Daar staat tegenover dat hij des te meer aandacht schenkt aan de totaalbeleving die hij zijn gasten wil bieden. “Ik zie mezelf niet zozeer als een inspirerende chef”, vertelt Jan. “Ik ben er zelf ook nog niet, maar vind het heel leuk om met een jong publiek te delen wat ik in mijn jaren als chef al heb geleerd.”
Benieuwd naar het hele verhaal en de tips die Sobecki tijdens de twee uur durende sessie weggeeft? Kijk dan de livestream terug, hier of op onze Facebook-pagina.
Bekijk je liever een beknopte versie? Bekijk dan hier de compilatievideo van de sessie met Sobecki »
Foodyard redactie
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken