2 min ■ Blog ■ 19 oktober 2018
Je gasten met minimale inspanning de heerlijkste gerechten voorschotelen tijdens de feestdagen, dat willen we allemaal. Met ambachtelijke producten van Jordy's Keuken is dat mogelijk: zonder stress serveer je de meest spectaculaire gerechten. Bekijk hieronder alvast een verrassend en gemakkelijk te bereiden kerstmenu, compleet van voor- tot nagerecht.
1. Pof de tomaat en bieten in de oven.
2. Plaats de botervis carpaccio op het bord.
3. Meng de cressen met elkaar.
4. Maak lintjes van de komkommer.
5. Maak alle ingrediënten netjes op.
1. Braad de duif aan op het karkas. Gaar verder op de Green egg zodat de duif mooi rose wordt van binnen.
2. Kook en prak de aardappels. Maak ze lekker lobbig met een beetje room en boter.
3. Maak lintjes van de komkommer met een schaaf. Maak de komkommers zoetzuur met sushi azijn.
4. Hak de hazelnoten. Bak ze noten met een klein beetje zeezout in een pan.
5. Gebruik een beetje waterkers en tahun cress. Dit cress heeft een mooie nootachtige smaak.
Benodigdheden
1. Croissantje opensnijden en vullen met al het lekkers.
Wil je meer inspiratie? Meld je nu aan voor de Foodyard session 'Inspiratie voor de feestdagen uit Jordy's Keuken' »
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken