Met klassiekers - zoals chocolademousse, crème brûlée en tiramisu - slaat u de plank nooit mis. Toch kan het geen kwaad om aan deze desserts een vernieuwende draai te geven. Callebaut gaf Hidde de Brabander de opdracht om twee versies te maken van het alom bekende dessert met room, suiker, eidooiers en melk: crème brûlée.
Slechts enkele cacaoplantages ter wereld oogsten cacaobonen die aroma’s en smaken bieden met een uitzonderlijk karakter. Deze cacaobonen gebruikt Callebaut om de mooiste chocolades mee te maken. Dit worden Origine chocolades genoemd. Ze worden gemaakt met cacaobonen uit een specifiek land of regio. “De smaken van deze chocolades weerspiegelen de unieke bodem, het klimaat en omgeving waar deze cacaobonen groeien. De variërende afkomst zorgt voor de aardse, bloemige, fruitige of kruidige toetsen. Deze chocolades zijn een grote bron van inspiratie voor chefs die graag verrassende en onderscheidende smaken gebruiken”, aldus Ton Jongejan, Chef patissier van Callebaut.