1 min ■ Blog ■ 6 augustus 2019
Gijs Kemmeren is één van de beste groentechefs van ons land. Sinds 2014 houdt hij zich bezig met de vegetarische-, groente- en no-waste keuken. Eerst als chef (bij Herberg de Kop van 't Land), maar sinds begin 2019 heeft hij zijn eigen productlijn met exclusieve groentebereidingen opgezet: Gkfoods. Zijn doel: originele en creative gerechten die verdomd goed smaken en dat alles op basis van groenten. Ontdek de kookstijl en visie van Gijs in onderstaande video.
Jordy Middelbosch (Culinair Adviseur Bidfood) gaat met Gijs Kemmeren in gesprek in de 'Jordy in gesprek met...' podcast. Ze hebben het over koken met groenten, de lekkerste groentebereidingen, of een plant-based restaurant winstgevend is en hij geeft tips voor het koken met groenten. Luister de podcast »
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken