Volgende session: Foodyard Market 2024

Deze musthaves mogen niet ontbreken in jouw keuken

2 min ■ Blog ■ 23 oktober 2017

Deze musthaves mogen niet ontbreken in jouw keuken

Het samenspel van food en non-food is van onschatbare waarde voor de beleving van je gasten, en is daarom belangrijk voor het succes van je horecaformule. Alle reden dus om je non-food artikelen met dezelfde zorg te selecteren als je food artikelen! We lichten een aantal musthave artikelen uit, die onmisbaar zijn in iedere keuken. Handige hebbedingen voor chefs die graag alles uit de kast halen.

Let it smoke!

De 100% Chef Super Aladin is een uniek rookapparaat met veilige aluminium buitenkant en een grote verbrandingstank voor (ook) andere componenten dan zaagsel of kleine splinters. Dankzij het nieuwe motorontwerp kunnen oliën en harsen niet in de motor komen, wat de levensduur ten goede komt. Inclusief voet en verwijderbare zware basis voor extra stabiliteit en veiligheid.

Gastronomisch garen

Door in vacuüm verpakte producten sous vide te garen, krijg je de meest optimale gaarkwaliteit. Tip: laat marinades of kruiden mee vacuüm trekken voor extra smaakontwikkeling tijdens het garen. Het Hendi sous vide systeem is uitermate geschikt voor uw (voor)bereidingen buiten de piekuren.

PH-meter vloeibaar

Meet de pH-waarde en temperatuur van uw vloeibare producten met deze Testo pH-meter. Inclusief hygiënische TopSafe beschermhuls en gordel/wandhouder.

Van stomp naar superscherp

Deze kleine en lichte Anysharp messenslijper herstelt de afgestompte snijkant van uw gebruikte messen. Na drie of vier keer het mes zachtjes door de slijper te trekken zijn je messen weer superscherp. Geschikt voor bijna alle messen, waaronder dure hardstalen messen en zelfs gekartelde messen. Inclusief veiligheidsfunctie en PowerGrip zuignap voor bevestiging aan je koelkast of muur.

Gelijkmatig droog

Droog je fruit, groenten, kruiden, vlees, vis en overige producten op de meest efficiënte manier. In de Hendi voedseldroger wordt de warme lucht gecirculeerd door automatische ventilatoren, voor een gelijkmatig resultaat. Inclusief zes rvs trays van 330 bij 305 millimeter, geschikt voor 500 gram voedsel per tray, en een transparante 'lekmat'. Temperatuur is in te stellen van 35 tot 70 graden Celsius.

Voor de juiste dosering

Gebruik de compacte precisie weegschaal van Cosy & Trendy voor het gedetailleerd wegen van bijvoorbeeld specerijen, kruiden en gist. Weegt tot 0,02 gram nauwkeurig.


Bekijk het complete assortiment non-food artikelen in onze webshop »


Marije Kuiper
Marije Kuiper
Foodyard redactie

Meer talks voor jou

Topics in de community