Volgende session: Foodyard Market 2024

Meat & BBQ sessie door Jeroen Hazebroek

1 min ■ Blog ■ 23 maart 2017

Meat & BBQ sessie door Jeroen Hazebroek

Niets is zo puur als het koken op hete kolen. Jeroen Hazebroek, BBQ-specialist en eigenaar van Het Kookvuur, weet er alles van. Hij is van jongs af aan al gefascineerd door koken op vuur. Sinds tien jaar is Jeroen barbecue professional en reist hij door het land om zijn kunsten te tonen. De komende maanden staat hij ook in het Foodyard en jij kan daar bij zijn! Wat kan je verwachten van de Foodyard sessie Meat & BBQ? Dat vertelt Jeroen persoonlijk in onderstaande video.




Heb je ook zin om je op het terras uit leven op de barbecue en jouw gasten de lekkerste gerechten voor te schotelen? Meld je dan aan voor één van de Meat & BBQ sessies:


8 mei 13:00 - 15:00 uur Foodyard Helmond »
15 mei 13:00 - 15:00 uur Foodyard Groningen »


In het Foodyard vinden wekelijks interactieve workshops en demo's plaats. Ben je toe aan een flinke dosis nieuwe inspiratie en inzichten?

Bekijk het aanbod Foodyard sessies »




Vivian Bruinsma
Vivian Bruinsma
Foodyard redactie
Gegaarde rundershortrib grainfed, zak 1 kg 

Gegaarde rundershortrib grainfed, zak 1 kg 

Bekijk product
Lamsrack Nieuw-Zeeland 75-50 (UDG), stuk 850 gr 

Lamsrack Nieuw-Zeeland 75-50 (UDG), stuk 850 gr 

Bekijk product

Meer talks voor jou