Volgende session: Foodyard Market 2024

Meat & BBQ

Meat & BBQ

Op 15 mei stoken we de Big Green Egg op en vieren we de aantocht van een nieuw culinair seizoen in Foodyard Groningen.


BBQ en grill

Het voorjaar dient zich aan in Foodyard. Dat betekent dat we weer naar buiten kunnen, om te koken op hete kolen. De barbecue mag weer aan! Te gast is Jeroen Hazebroek, expert op het gebied van koken op open vuur. Onder leiding van Jeroen verkennen we de mogelijkheden van verschillende barbecues en grills, waaronder de Big Green Egg.

Meat met marge

We gaan aan de slag met mooie stukken margerijk vlees, waarmee je jouw gasten blij verrast. Van het staartstuk en flank steak tot poussins. Gril je mee?

Over Jeroen Hazebroek

Jeroen Hazebroek is barbecue-chef en kookt van jongs af aan op open vuur. Sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops over koken op open vuur.

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

5 locaties
v.a. ma 8 apr | 11:00 - 13:00
6 locaties
v.a. ma 27 mei | 11:00 - 13:00