Volgende session: Foodyard Market 2024

Dranken

Dranken

Op deze pagina’s vind je praktische tips voor de drankenkaart van jouw horeca onderneming. Hoe maak je een goede drankenkaart? Welke prijslijst hanteer je voor je dranken? En welke trends zien we komend jaar terug op de drankenkaart? Je vindt het hier.

Inspiratie voor alcoholvrije dranken

Foodyard biedt praktische tips en inspiratie voor een optimale, margerijke drankenkaart. Daarnaast laten we je zien hoe je de mooiste drank-spijscombinatie aan de gasten in jouw restaurant aanbiedt én welke cocktails niet mogen ontbreken in jouw cocktailbar.

Ook voor inspiratie voor alcoholvrije dranken ben je bij Foodyard aan het juiste adres. Nu steeds meer gasten hun alcoholinname willen beperken, mag een uitgebreid aanbod aan alcoholvrije cocktails niet op jouw drankenkaart ontbreken. Wij geven tips voor de beste alcoholvrije dranken op jouw drankenkaart. Kortom: hier vind je alle tips en informatie voor jouw drankenkaart.

Connect in de Foodyard Community

Wil je kennis en inspiratie over dranken voor jouw horecazaak uitwisselen met vakgenoten? Dat kan in de Foodyard Community.