We schreven het al eerder: thee is en blijft een veel bestelde drank in de horeca. Als logisch gevolg zoeken horecaondernemers naar manieren om meer beleving rondom thee te creëren. De nieuwe recepten van Lipton PerfectT dragen daar aan bij.
Theecocktails
Op basis van de theesmaken uit de Lipton Exclusive Selection kunt u zinnenprikkelende theecocktails met unieke smaakcombinaties creëren. Door de theecocktail te presenteren in mooie glazen met vers fruit, kruiden en siroop biedt u uw gasten niet alleen een hogere kwaliteit maar ook een interessante smaakbeleving. Daardoor kunt u een hogere prijs vragen en wordt thee een echte margemaker.
Laat een piramidezakje groene thee 2 tot 3 minuten trekken in 150 ml water (90͒)
Voeg toe: Monin Green Apple Siroop (10 ml) of appelsap (50 ml) 1/2 takje munt 1 licht geplette framboos 1 dun schijfje appel Een paar druppels limoensap.
Doe er 15 ml wodka bij om er een alcoholisch drankje van te maken