Volgende session: Smaakmaken met fermentaties door Christian Weij

Marketing

Marketing

Elke horecaondernemer wil meer reserveringen en meer omzet genereren. Marketing speciaal gericht op de horeca gaat jou daar zeker bij helpen. Van een goede social media strategie voor jouw restaurant tot slimme branding en het gebruik van online marketing: Foodyard helpt je op weg om de marketing naar jouw horecazaak naar een hoger niveau te tillen.

Social media voor jouw horecazaak

Social media is onmisbaar voor de horeca. Hoe zet je Instagram, Facebook en LinkedIn slim in om meer gasten naar jouw restaurant te krijgen? Hoe zorg je voor Instagrammable foodfoto’s? Kortom: hoe zorg je voor een perfecte social media strategie voor jouw restaurants? In onze blogs, academy’s en livesessies nemen we je hierin mee en leer je alle ins en outs voor social media voor de horeca.

Zo gebruik je online marketing in de horeca

Ook andere vlakken van marketing voor de horeca laten we niet onbelicht. Van SEO tot Google Ads en reviews. Hier vind je handige tips en tricks die jou als ondernemer helpen voor de marketing voor jouw horecazaak. Hoe gebruik je online marketing in de horeca? Van SEO tot Google Ads en reviews.

Marketing kennis uitwisselen met vakgenoten?

Wil je kennis en inspiratie over de marketing voor jouw horecazaak uitwisselen met vakgenoten? Dat kan in de Foodyard Community.