1 min ■ Blog ■ 27 oktober 2016
“Koffie speelt in ons dagelijks leven een belangrijke rol”, vertelt barista Merijn Gijsbers. Zowel thuis als op kantoor, wil men goede kwaliteit koffie drinken. Die stijgende kwaliteitseis werkt door in de horeca. NESCAFÉ – bekend om zijn oploskoffie – introduceert daarom een nieuw koffieproduct met toegevoegde Microgrinds: vers gemalen koffiebonen voor een intensere smaak en aroma en een betere koffiebeleving. Food Reporter trok met Merijn Gijsbers naar Zwitserland om te proeven.
Merijn Gijsbers is professioneel barista en eigenaar van de Eindhovense koffieschool het Koffiegenootschap. Onlangs stond hij in de finale van het Nederlandse baristakampioenschap, waarvan de finale tijdens het Amsterdam Coffee Festival gehouden werd.
Foodyard redactie
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken