Volgende session: Foodyard Market 2024

Microgrinds: grootse koffie innovatie

1 min ■ Blog ■ 27 oktober 2016

Microgrinds: grootse koffie innovatie

“Koffie speelt in ons dagelijks leven een belangrijke rol”, vertelt barista Merijn Gijsbers. Zowel thuis als op kantoor, wil men goede kwaliteit koffie drinken. Die stijgende kwaliteitseis werkt door in de horeca. NESCAFÉ – bekend om zijn oploskoffie – introduceert daarom een nieuw koffieproduct met toegevoegde Microgrinds: vers gemalen koffiebonen voor een intensere smaak en aroma en een betere koffiebeleving. Food Reporter trok met Merijn Gijsbers naar Zwitserland om te proeven.



Over Merijn

Merijn Gijsbers is professioneel barista en eigenaar van de Eindhovense koffieschool het Koffiegenootschap. Onlangs stond hij in de finale van het Nederlandse baristakampioenschap, waarvan de finale tijdens het Amsterdam Coffee Festival gehouden werd.



Anne van Vlaenderen
Anne van Vlaenderen

Foodyard redactie

Puro Colombia instantkoffie, zak 500 gr 

Puro Colombia instantkoffie, zak 500 gr 

Bekijk product
Santa Rica instantkoffie, zak 500 gr 

Santa Rica instantkoffie, zak 500 gr 

Bekijk product
Ristretto instantkoffie, zak 500 gr 

Ristretto instantkoffie, zak 500 gr 

Bekijk product

Meer talks voor jou

Topics in de community

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken