Volgende session: Foodyard Market 2024

Recept: bockbier dessert

1 min ■ Blog ■ 15 oktober 2015

Recept: bockbier dessert

Het culinaire herfstseizoen brengt heerlijke producten om jouw gasten mee te verrassen. Bockbier is er zo een, maar hoe maak je het bijzonder? Verwerk het op onverwachte wijze in een gerecht, zoals bij dit bockbier dessert gedaan is. Met een zoetje (karamel), bittertje (bockbier) en heerlijk romige substantie door schuimend bier over vanille-ijs te schenken.

Benodigdheden

Bestel ingrediënten »

  • Bockbier
  • Room
  • Suiker
  • Vanille-ijs
  • Atsina cress

Bereidingswijze

Maak een karamelsaus door suiker te smelten en te mengen met room. Schep de karamelsaus onderin het glas. Leg hier een bolletje vanille-ijs op. Giet vervolgens een scheut bockbier over het geheel. Maak het af door te garneren met de Atsina cress.


Anne van Vlaenderen
Anne van Vlaenderen

Foodyard redactie

Witte kristalsuiker, zak 25 kg 

Witte kristalsuiker, zak 25 kg 

Bekijk product
Roomijs vanille, bak 5 ltr 

Roomijs vanille, bak 5 ltr 

Bekijk product
Slagroom zonder suiker 35 % fles 1,5 ltr 

Slagroom zonder suiker 35 % fles 1,5 ltr 

Bekijk product
Atsina cress, doosje 1 stuk 

Atsina cress, doosje 1 stuk 

Bekijk product

Meer talks voor jou

Topics in de community

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken