Volgende session: Foodyard Market 2024

Uitserveren op sterrenniveau met Rudi van Beylen

Uitserveren op sterrenniveau met Rudi van Beylen

Op maandag 22 oktober komt topchef Rudi van Beylen, eigenaar van Hof ten Damme, naar Foodyard Amsterdam om je alles te vertellen over het uitserveren van gerechten op sterrenniveau.

Serveertafel en transportband

Op 22 oktober is topchef Rudi van Beylen te gast in Foodyard Amsterdam. Tijdens deze sessie laat Rudi je kennismaken met de Q2 serveertafel en transportband. Deze lopende band heeft Rudi speciaal ontwikkeld voor banketten en grote evenementen. De serveertafel met transportband tilt de productiviteit van jouw banket organisatie naar een hoger niveau. Op deze manier zorg je voor meer flow, rust en structuur, mooie opgemaakte borden, minder personeelskosten en meer hygiëne. Combineer dit met de hoogwaardige seizoensproducten uit Jordy’s keuken en je creëert een event op sterrenniveau.

Over Rudi

Rudi van Beylen, eigenaar van Hof ten Damme, heeft in mooie keukens mogen werken voor onder andere Ferran Adrià en El Bulli. Hij leidt zijn gasten tot gastronomische hoogtes en pleit samen met NorthSeaChefs voor duurzaam gebruik van Belgische vis.

Meer sessions voor jou

Amsterdam
ma 10 jun | 11:00 - 13:00
Amsterdam
ma 1 jul | 13:00 - 16:00
Amsterdam
ma 17 jun | 11:00 - 14:00