Volgende session: Foodyard Market 2024
Foodyard Amsterdam

Foodyard Amsterdam

Foodyard Amsterdam is een clubhuis en inspiratiecentrum voor horeca professionals, met tal van spannende sessies, nieuwe technologieën, evenementen en producten. Hier wordt je geïnspireerd door de beste chefs en foodspecialisten.

Bij de ontwikkeling van het nieuwste Foodyard in onze hoofdstad heeft de Foodyard Society actief meegedacht. Deze Society bestaat uit food professionals uit groot Amsterdam, van chefs tot ondernemers en maître’s.

Benieuwd naar Foodyard Amsterdam? Neem een kijkje binnen:

Foodyard technologie

Foodyard Amsterdam beschikt over de eerste vriesdroog machine van Amsterdam. Vriesdrogen is een in de horeca steeds vaker gebruikte techniek om producten te conserveren, terwijl smaak optimaal behouden blijft.

Features

De ‘make it or brake it’ wall geeft chefs en ondernemers de mogelijkheid om nieuwe producten te beoordelen en hun mening te delen.

In onze ‘kitchen as a stage’ ga je zelf met andere chefs aan de slag of kijk je toe vanaf de tribune. Ons ambachtslab is een plek waar ambacht tentoon wordt gesteld en de chef mee wordt teruggenomen naar de grondslagen van een vak.

Over de hele wereld shoppen, maar dan vanaf één plek is mogelijk in onze virtual reality kas. Tevens is er in het Foodyard Amsterdam een ruimte ingericht waar duurzaamheid en bewustwording centraal staan.


Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken