Volgende session: Foodyard Market 2024
Foodyard Nieuwegein

Foodyard Nieuwegein

In januari 2013 opende Foodyard Nieuwegein: het eerste Foodyard in Nederland! En wat een schatkist aan culinaire inspiratie ging er open op het industrieterrein van Nieuwegein. Sinds de opening hebben er al veel grote namen achter het fornuis gestaan, zoals Jordi Margall, Robért van Beckhoven, Pascal Jalhay en Soenil Bahadoer.

Neem een kijkje binnen in Foodyard Nieuwegein

In Foodyard Nieuwegein vinden chefs alles wat ze kunnen wensen. Zo is er een op El Bulli geïnspireerde kruidenkast, een grote selectie wijnen, en worden de laatste noviteiten op het gebied van producten en presentatietechnieken getoond. In de lounge is ruimte voor een relaxte bijeenkomst en aan de grote koffietafel kan een groter gezelschap terecht.

Sinds kort houden we in Foodyard Nieuwegein ook huisdieren. Om verse kreeft en oesters te kunnen serveren werd een homarium geplaatst.

Maar het absolute hart van Foodyard Nieuwegein is zonder twijfel de grote Molteni kachel waar de keuken omheen is gebouwd. Verder beschikt de keuken over een Anti-Griddle, Thermomix, Pacojet en Big Green Egg.


Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken