Foodyard Magazine Friesland Special


Friesland is rijk. Rijk aan landschappen, streekproducten, ondernemers met visie, ambachten en unieke horecaconcepten. Tel daar de oprechte gastvrijheid van de Friezen bij op en er ontstaat een regio die het waard is om uitgelicht te worden. In deze special exclusieve aandacht voor de schatten van Friesland! 

Open de Foodyard Magazine Friesland special »

Friesland special


Foodyard Magazine #4: Karakter


Van chefs met moed zoals Menno Post en Servais Tielman en toekomstbestendige horecaconcepten tot de innovatieve keuken van Rijnzicht.
De nieuwe editie van Foodyard Magazine staat in het teken van karakter: onderscheiden vanuit eigenheid. 

Open het Foodyard Magazine #4 »


Foodyard Magazine #4


Ontvang de nieuwe digitale editie 

De volgende digitale editie van Foodyard Magazine verschijnt in de lente van 2019.
Meld je aan en ontvang ieder kwartaal de nieuwste editie van Foodyard Magazine in je mail.


Eerdere edities

#3 REVOLUTIE

#3 REVOLUTIE

Laat je inspireren door visionairen met lef en kom op revolutionaire ideeën.

Bekijk het magazine
#2 OP DE KAART

#2 OP DE KAART

Zet jezelf en je zaak op de kaart en wordt een destination.

Bekijk het magazine
#1 NEW GENERATION

#1 NEW GENERATION

Maak je zaak aantrekkelijk voor een nieuwe generatie gasten.

Bekijk het magazine