Foodyard Magazine #4: Karakter


Van chefs met moed zoals Menno Post en Servais Tielman en toekomstbestendige horecaconcepten tot de innovatieve keuken van Rijnzicht.
De nieuwe editie van Foodyard Magazine staat in het teken van karakter: onderscheiden vanuit eigenheid. 

Open het Foodyard Magazine #4 »


Foodyard Magazine #4


Ontvang de nieuwe digitale editie 

De volgende digitale editie van Foodyard Magazine verschijnt in de lente van 2019.
Meld je aan en ontvang ieder kwartaal de nieuwste editie van Foodyard Magazine in je mail.


Eerdere edities

#3 REVOLUTIE

#3 REVOLUTIE

Laat je inspireren door visionairen met lef en kom op revolutionaire ideeën.

Bekijk het magazine
#2 OP DE KAART

#2 OP DE KAART

Zet jezelf en je zaak op de kaart en wordt een destination.

Bekijk het magazine
#1 NEW GENERATION

#1 NEW GENERATION

Maak je zaak aantrekkelijk voor een nieuwe generatie gasten.

Bekijk het magazine