Volgende session: Foodyard Market 2024

De community voor horecaprofessionals

Vraag en beantwoord vragen en bouw aan je netwerk & skills

Let’s connect in de Foodyard Community

Van en met elkaar leren, ervaringen uitwisselen en elkaar ontmoeten. Dat doe je in de Foodyard Community. Heb jij al een topic geplaatst of iemand met jouw ervaringen en tips geholpen?

Like-minded mensen

De Foodyard Community is dé plek voor ambitieuze horecaondernemers om tips, kennis, inspiratie en ervaringen uit te wisselen met like-minded mensen, ervaringsdeskundigen en experts. Hoe doe je dat? Plaats een topic, reageer op een vraag of maak gebruik van de chatfunctie. Hier leggen we je precies uit hoe alle functionaliteiten werken.

We’re in this together

Struggle je met een uitdaging? Of zit je met een lastige ondernemerskwestie? Deel ze vooral in de Foodyard Community en hoor hoe vakgenoten hiermee omgaan. Samen komen we verder. Meld je nu aan en stel jezelf voor in de community.

“Foodyard zorgt voor mij voor de nodige prikkels en een netwerk waardoor ik kan blijven innoveren. Ik spar graag met mensen, want ik geloof dat we samen verder komen.” 

- Sander Overweg

Vraag en beantwoord vragen en bouw aan je netwerk & skills

Foodyard helpt jou om het beste uit jezelf en anderen te halen. Onze community stelt je in staat om direct in contact te staan met like minded horecaondernemers. Heb je een vraag waar je je hoofd over breekt? Stel hem in de community. Zie je een vraag waarop jij het antwoord weet? Geef jouw tips en advies aan een andere ondernemer en bouw aan je netwerk. Gratis en voor niets!

Hoe helpt de community jou?

  • Direct in contact met like minded ondernemers
  • Bouwen aan je netwerk
  • Ontwikkel je skills
  • Bespaar tijd: je hoeft zelf het wiel niet uit te vinden

Meld je aan voor de community »

Hoe werkt de community?

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken