Volgende session: Foodyard Market 2024

Arturo Dalhuisen deelt zijn kennis in Foodyard Schiedam

Arturo Dalhuisen deelt zijn kennis in Foodyard Schiedam

Op maandag 16 april deelt Arturo Dalhuisen van restaurant The White Room* in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam zijn culinaire kennis in Foodyard Schiedam. Tijdens deze inspiratiesessie zal de gepassioneerde Arturo volop inspiratie voor mooie (lente)gerechten met ons delen.

KRASNAPOLSKY

Arturo Dalhuisen is sinds begin 2016 werkzaam bij The White Room in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. De jonge chef begon zijn carrière bij sterrenrestaurant De Leest*** in Vaassen waar hij  werkte onder leiding van sterrenchef Jacob Jan Boerma. Dalhuisen won in 2010 het NK voor Jonge Koks tot 25 jaar en werkte als chef-kok voor De Poppe, De Swarte Ruiter, Valuas Venlo en De Jonkman in het Belgische Gent. Ook liep hij stages bij Jonnie Boer, Sergio Herman en bij Martin Berasategui en Albert Adria in Spanje.

De ambitieuze jonge chef ontwikkelt zich pijlsnel en zet momenteel in The White Room zijn eigen signatuur neer onder leiding van zijn leermeester chef Boerma. De gerechten van Dalhuisen kenmerken zich door typerende zuren, die ook Boerma vaak gebruikt. Verder kookt Dalhuisen licht en fris, zuiver en erg intens.

Fuze Tea

Arturo zal zijn vaardigheden omtrent foodpairing laten zien aan de hand van Fuze Tea, de nieuwe ijsthee van Coca Cola. Hij zal ons op 16 april verrassen met originele smaaksensaties in combinatie met Fuze Tea.

Fuze Tea is een hedendaagse ijsthee, (h)eerlijk van smaak, caloriearm en combineert de beste fusie van smaken. 

Deze sessie wordt aangeboden door Coca Cola European Partners Nederland. 

Menu

Crème van eendenlever in combinatie met Fuze Tea black tea peach hibiscus.

Weide hoender in combinatie met Fuze Tea mango chamomile.

Zwaardvis ceviche en limoen in combinatie met Fuze Tea green tea.

Yoghurtijs met aloë vera in combinatie met Fuze Tea sparkling lemon.


Meer sessions voor jou

5 locaties
v.a. ma 8 apr | 11:00 - 13:00
6 locaties
v.a. ma 27 mei | 11:00 - 13:00