Door gasten het verhaal achter de gerechten op jouw kaart te vertellen, geef je hen een rijkere ervaring. Een goed stuk vlees met een mooi herkomstverhaal laat immers meer indruk achter dan een standaard biefstukje. Weet jij alles van het vlees dat je serveert? De slagers van Meatstreet vertellen je wat je moet weten tijdens de beefchallenge op 20 november. Meld je aan en prik meteen een vorkje mee van de Black Angus lunch.
De slagers van Meatstreet staan voor ouderwets goede kwaliteit vlees. Bovendien hechten zij waarde aan het verhaal achter een product en het delen daarvan. Tijdens de beefchallenge vertellen deze ambachtsmannen je de verhalen achter verschillende soorten rundvlees. Van landen van herkomst tot de slacht en van de delen van het rund tot verhoudingen tussen prijs en kwaliteit.
Terwijl de mannen van Meatstreet vertellen, geniet jij van een heerlijke Black Angus lunch die inspiratie biedt voor jouw menukaart. Mis deze inspirerende sessie niet en meld je snel aan.
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken