Op 28 mei is patissier Jurgen Koens te gast in Foodyard Amsterdam. Tijdens deze inspiratiesessie leert Jurgen je hoe je meer rendement uit je desserts kunt halen, zonder in te leveren op creativiteit.
De sessie onder leiding van Jurgen staat in het teken van creatieve desserts die snel en eenvoudig te bereiden zijn. Daarbij staat centraal dat het dessert de laatste indruk is van de gast voordat hij het restaurant verlaat, en die moet natuurlijk onuitwisbaar zijn. De desserts die we zullen bereiden zijn goed voor te bereiden in de mise-en-place, maar beschikken toch over de verfijning die je verwacht in een sterrenrestaurant. Verleg je grenzen en ontdek hoe je de marge op jouw desserts verhoogt.
Jurgen Koens is een patisserie-duizendpoot. Zijn jarenlange ervaring in de patisserie zet hij in voor pastryconsulting, training en diverse projecten in de horeca. Jurgen komt naar Foodyard Amsterdam, in samenwerking met Debic, om je mee te nemen in de wereld van desserts.
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken