Volgende session: Foodyard Market 2024

Fastservice 2.0

Fastservice 2.0

De wereld van cafetaria's verandert, en snel! De gast van nu vraagt om gezond, vers en duurzaam, waardoor deze thema's steeds belangrijker worden binnen de fastservice. Hoe presenteer je een snack als haute friture? En wat doet de presentatie van een gerecht met uw marge? Op 21 november is de culinair adviseur van foodspecialist Salomon te gast om dit soort vragen te beantwoorden. Meld je aan en kom op creatieve en vooruitstrevende ideeën voor de fastservice anno nu.

Haute friture

De gast van nu wil meer dan ‘gewoon’ frites eten. Consumenten hebben steeds meer kennis over eten en stellen daarom hogere eisen. Haute friture staat voor hoge kwaliteit tegen een relatief betaalbare prijs. Dé manier om ook binnen een fastservice concept gehoor te geven aan de vraag naar meer beleving, smaak en sfeer.

Over Salomon Foodworld

Dankzij meer dan 35 jaar ervaring en hartstocht kent Salomon FoodWorld de wensen van de markt en levert zij individueel toegesneden concepten. Met het brede assortiment kan je volop genieten van iedere smaakvolle trend.

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

5 locaties
v.a. ma 8 apr | 11:00 - 13:00
6 locaties
v.a. ma 27 mei | 11:00 - 13:00