Volgende session: Foodyard Market 2024

Het Globetrotter menu: op culinaire wereldreis door de menukaart

Het Globetrotter menu: op culinaire wereldreis door de menukaart

Tijdens deze sessie gaan we op zoek naar pure, authentieke smaken uit Latijns Amerika en het Midden-Oosten. Zo zullen we kennismaken met de authentieke keukens van Peru en Mexico. Het pure koken zal centraal staan, in plaats van ingewikkelde termen en methodes. Vervolgens zullen we kennismaken met de keuken van het Midden-Oosten, waarin specerijen de hoofdrol spelen.

Rob van Giessen, coördinator Food Support bij Verstegen Spices & Sauces, zal tijdens deze sessie laten hoe je als chef gebruik maakt van de pure smaken uit Latijns Amerika en het Midden-Oosten. Rob heeft bijna 30 jaar ervaring als chef-kok in de horeca. Hij deelt graag zijn kennis over hoe je deze exotische ingrediënten en specerijen op een moderne manier in je gerechten kunt verwerken.

Wil je ook op culinaire wereldreis door de menukaart? Meld je dan snel aan voor het Globetrotter menu op 27 november.

Meer sessions voor jou

Amsterdam
ma 1 jul | 13:00 - 16:00
6 locaties
v.a. ma 27 mei | 11:00 - 13:00
5 locaties
v.a. ma 8 apr | 11:00 - 13:00