Van de basisregels tot het maken van miso: in deze online academy leert Christian Weij jou de eerste kneepjes van ht fermentatievak. Het is niet moeilijk, maar je moet goed weten wat je doet én wat je vooral niet moet doen.
Waarom zou je gaan fermenteren? Wat levert het je op qua smaak en structuur van een product? Christian Weij geeft je een kijkje in de wondere wereld van fermentatie.
Fermenteren is niet moeilijk, maar je moet je wel houden aan een aantal regels. Wat is essentieel als je gaat starten met fermenteren in jouw keuken? Christian Weij vertelt je waar je je aan moet houden als je veilig groente wilt fermenteren.
Start je met fermenteren? Dan is dit recept voor zure kool heel geschikt om mee te beginnen. Ready, set, go!
Ben je klaar voor een uitdagend fermentatie recept? Ga dan aan de slag met het maken van miso: de vaste variant van soja saus.
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken