Volgende session: Foodyard Market 2024

Meer omzet met minder alcohol

Meer omzet met minder alcohol

Minder of geen alcohol drinken is een trend in de horeca. Steeds meer gasten leven gezonder en staan open voor non-alcoholische dranken. Tegelijkertijd zoeken ze wel de beleving van een avondje uit. Dat vraagt om een nieuw aanbod alcoholvrije alternatieven, die qua smaak en originaliteit niet onder doen voor alcoholhoudende dranken. Stewart Howard deelt in Foodyard Amsterdam zijn liefde voor non-alcoholische cocktails.

Een spirit voor niet-drinkers

Uitvinder Ben Branson zocht een waardig alternatief voor de geijkte alcoholische dranken en introduceerde Seedlip: een destillaat dat zich prima laat mixen met tonic, kumbucha, appelsap en meer. Seedlip wordt daarnaast ook gebruikt als lichte, suikervrije basis bij een alcoholische cider of fruitlikeur.

Tijdens deze sessie ontdek je de kwaliteiten van Seedlip. We gaan aan de slag met het maken van verschillende alcoholvrije dranken en mocktails en de presentatie hiervan. Enerzijds gaan we je laten zien hoe je jouw gasten kunt verrassen met originele dranken, anderzijds ligt de nadruk op het genereren van meer omzet met non-alcoholische consumpties. Ten slotte gaan we tijdens deze sessie in op de mondiale trends op het gebied van kwalitatieve dranken en cocktails en de groeiende vraag naar laag- en non-alcoholische dranken.

Over Stewart Howard

Stewart Howard komt naar Foodyard Amsterdam om zijn passie voor non-alcoholische cocktails met jou te delen. Stewart heeft zijn carrière als bartender opgebouwd in diverse horeca ondernemingen, waaronder het fameuze Mark Hix in Soho London.

Deze sessie vindt ook plaats op maandag 26 maart in Foodyard Nieuwegein.

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

Amsterdam
ma 1 jul | 13:00 - 16:00
Amsterdam
ma 17 jun | 11:00 - 14:00
5 locaties
v.a. ma 8 apr | 11:00 - 13:00