Volgende session: Smaakmaken met fermentaties door Christian Weij

Unique food concepts

Meld je aan voor deze session
Unique food concepts

Deze session vindt plaats op verschillende locaties en data, namelijk;

11 november van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Schiedam
16 september van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Helmond
30 september van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Amsterdam
14 oktober van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Nieuwegein
21 oktober van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Groningen
25 november van 11:00 - 13:00 uur bij Foodyard Emmen

Ben jij klaar om je gasten te verbazen met creatieve en verrassende gerechten? Dan is de workshop van LA Streetfood echt iets voor jou!

We weten dat de favorieten de basis van jouw menu vormen, maar we moedigen je aan om verder te denken. Waarom zou je niet een selectie van unieke gerechten toevoegen aan jouw menukaart? Arno Portegies, specialist en smaakprofessor bij LA Food, heeft het grootste deel van zijn leven in de Amerikaanse horeca doorgebracht. In deze sessie deelt hij graag enkele van zijn geheimen met jou. Samen met zijn team laat hij je zien hoe uniek onze producten zijn voor je gasten, maar vooral, hoe uniek onze producten zijn om mee te werken in de keuken!

‘Ik vond de tips praktisch, gemakkelijk en zeker onderscheidend en vernieuwend’ 
– team de Bourgondiër

Leer onder andere over de Juicy Lucy Burger, geserveerd voor een eetbeleving rechtuit de VS. Homemade drie kleurige Happy Nachos, bijzondere smaken uit Buffalo, Taco Tuesdays, Restaurant Nacho Concept en de Loaded Baked Patatoes.

Investeer deze 2 uur in jezelf, je zaak en in je team en schrijf je nu in!

Meer sessions voor jou

5 locaties
v.a. ma 27 mei | 11:00 - 13:00
6 locaties
v.a. ma 18 nov | 11:00 - 13:00
5 locaties
v.a. ma 21 okt | 11:00 - 13:00