1 min ■ Blog ■ 22 december 2017
Het Foodyardteam wenst je alvast hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2018! We kijken terug op een mooi en inspirerend jaar, met onder andere sessies van topchefs als Jan Sobecki**, Arturo Dalhuisen* en Maurits van der Vooren*.
Maurits van der Vooren van restaurant Latour* demonstreerde in Foodyard Amsterdam enkele van zijn signature desserts. Bekijk de highlights van de livestream met Maurits.
De stijl van chef Floris Versluijs - van restaurant In de keuken van Floris - is zuiver en geconcentreerd. Zo kookt hij niet met boter of room, maar haalt hij diepte uit producten door fermentatie en rijping. Bekijk het verhaal van Floris in deze video.
Op maandag 16 oktober was Arturo Dalhuisen van restaurant The White Room te gast in Foodyard Amsterdam. Arturo verzorgde een inspirerende sessie, waarbij hij liet zien welke waanzinnige dingen het team van The White Room op culinair gebied neerzet. Bekijk de highlights van de sessie met Arturo.
Tweesterrenchef Moshik Roth, chef van &samhoud places, maakte in juni in Foodyard Schiedam gerechten met verschillende bereidingen van groenten, zoals biet en tomaat. Meer weten over zijn filosofie? Bekijk de video met Moshik.
Op maandag 12 juni was tweesterren-chef Jan Sobecki te gast in Foodyard Amsterdam. Benieuwd naar het hele verhaal en de tips die Sobecki tijdens de twee uur durende sessie gaf? Kijk dan hier de livestream met Jan Sobecki terug.
Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.
Account aanmaken