Volgende session: Spectaculaire ijscreaties

Oude tradities uit de Chinese keuken

Oude tradities uit de Chinese keuken

Op 1 mei staat Foodyard Amsterdam in het teken van de Chinese keuken. Jennifer Ho is te gast en vertelt jou alles over eeuwenoude culinaire tradities uit het verre China, met bijzondere aandacht voor dim sum.

Dim Sum

Dim Sum zijn kleine gefrituurde en gestoomde gerechten die lang geleden gecreëerd zijn om de theeceremonieën van de keizer exotischer te maken. De betekenis van dim sum is letterlijk ‘het raakt je hart’, wat verwijst naar het effect dat de kleine gerechten op de eter zouden hebben. Dim sum bestaan uit groente, vlees en rijst en worden in China traditioneel geserveerd bij de thee. Heel Azië is er gek op, en nu volgt ook Europa de trend. Niet gek, want de variatie in smaken en soorten maakt van dim sum een multi-inzetbaar gastronomisch feest.

Benieuwd naar de traditionele smaken uit de Chinese keuken en de mogelijkheden van dim sum? Kom dan naar deze sessie waar we oude tradities doen herleven en natuurlijk volop gaan proeven van de heerlijkste Dim Sum.

Over Jennifer Ho

Jennifer Ho van Treasure Dim Sum weet alles over Chinese lekkernijen. Treasure Dim Sum Products produceert al meer dan 20 jaar traditionele Dim Sum voor de Europese markt.


Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

Amsterdam
ma 1 jul | 13:00 - 16:00
5 locaties
v.a. ma 29 jan | 11:00 - 13:00
6 locaties
v.a. ma 27 mei | 11:00 - 13:00