Volgende session: Foodyard Market 2024

Lokale helden: Jan Sobecki

Lokale helden: Jan Sobecki

Op maandag 16 oktober staat een lokale held in de schijnwerpers in Foodyard Helmond: Jan Sobecki van restaurant Tribeca in het nabijgelegen Heeze. Zijn manier van koken en ondernemen maken van Jan een inspirerende local hero.

Tribeca

Jan Sobecki opende in augustus 2016 samen met zijn vrouw restaurant Tribeca in Heeze. Al in december van datzelfde jaar werd het restaurant bekroond met twee Michelinsterren.

De filosofie van chef Sobecki is: less is more. Zijn minimalistische, klassieke gerechten zijn over het algemeen erg basic. Daar staat tegenover dat hij des te meer aandacht schenkt aan de totaalbeleving die hij zijn gasten wil bieden. “Ik zie mezelf niet zozeer als een inspirerende chef”, vertelt Jan. “Ik ben er zelf ook nog niet, maar vind het heel leuk om met een jong publiek te delen wat ik in mijn jaren als chef al heb geleerd.”

Alle Foodyards

Woon je niet in de buurt van Helmond? Geen punt, want op 16 oktober is het in iedere Foodyard feest! Ontmoet onze andere lokale helden tijdens sessies in Emmen, Groningen, Amsterdam, Nieuwegein en Schiedam.

Sessies vol? Niet getreurd. Kijk online mee naar de sessie met Arturo Dalhuisen via de livestream vanuit Amsterdam op foodyard.nl.

Word lid van de community

Connect met like-minded mensen, krijg antwoord op vragen en deel jouw ervaringen. Neem snel een kijkje en join the tribe.

Account aanmaken

Meer sessions voor jou

5 locaties
v.a. ma 8 apr | 11:00 - 13:00
6 locaties
v.a. ma 27 mei | 11:00 - 13:00